יוצאים לרחובות: יינות אספנות במסעדת ספרה
טליה לוין יצאה מתל-אביב וגילתה בית סודי עם אוסף של כעשרים אלף בקבוקי יין ומסעדה שאתם חייבים לבקר בה
טליה לוין יצאה מתל-אביב וגילתה בית סודי עם אוסף של כעשרים אלף בקבוקי יין ומסעדה שאתם חייבים לבקר בה
לא מעט ייננים שעובדים ביקבים מסחריים, פונים בשנים האחרונות לעשייה של יינות אישיים. קובי קלייטמן יצא לברר מדוע ואיך הם עושים את זה. סנונית ראשונה בסדרה: דרור אנגלשטיין
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב יתיר שחוגג עשור, ומקנח בשרדונה החדש של עמק האלה
בטעימה השבועית דוגם אבי אפרתי את החדשים של יקב עגור ועמק האלה ומוצא יינות טכניים נטולי אופי לצד הפתעות משתלמות ומשמחות
בטעימת השבוע יינות משלושה יקבים: החדשים של יקב הרי גליל ויקבי עמק האלה, ויינות של דומיין נטופה, המסורתי והמסקרן מהגליל התחתון
אבי אפרתי טועם את יינות עמק האלה ורמת הגולן ומוצא בהם רבים מוצלחים, ביניהם ירדן קצרין 2008, יין היוקרה של יקבי רמת הגולן
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות חדשים - שלושה אדומים, רוזה ולבן - מיקבי עמק האלה ומוצא כמה מהיינות הטובים ביותר בשוק
יקבי עמק האלה שחררו אל המדפים שני יינות מלאי אופי וייחוד שבוקבקו במהדורה מוגבלת. אבי אפרתי ממליץ לשים עליהם יד